Wie ben ik?

Mijn naam is Laura Fliek, ik ben 36 jaar en woon in Oostwoud met mijn vriend, onze hond en kat. Ik heb het grootste gedeelte van mijn leven gedeeld met katten. Vanaf mijn jeugd ben ik in aanraking gekomen met honden. Door een toenmalige vriend waarvan zijn ouders een Rottweiler hadden werd ik verliefd op die hond. Ik liet haar graag uit en we waren beste vrienden. Ik wist dat ik later ook een hond wilde! Het heeft even geduurd, maar in 2020 kwam daar de eerste hond Nanouk, een Zwitserse Witte Herder. Als eerste hond zeker een uitdaging, maar ik had het voor geen goud willen missen en samen leren en genieten we nog iedere dag.

 

Door de komst van Nanouk ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het gedrag van honden, de biologie van honden en ontwikkel ik mij daarin steeds verder.

 

Zoals onze naam “Leergierig” al een klein beetje vertelt, ben ik erg enthousiast en gemotiveerd als ik iets leuk vind. Momenteel richt ik mij op diverse diensten om verschillende kwaliteiten in te zetten en op verschillende vlakken te genieten.


De diensten die ik aanbiedt zijn de volgende:

Hondencoaching / training
In 2022 heb ik de opleiding Kynologisch Instructeur afgerond. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen samen te kijken wat de hond aangeeft en samen handvatten vinden waar zowel mens als hond in hun kracht kunnen staan en zichzelf kunnen zijn. Meer over hondencoaching en training lees je hier.

 

Individuele uitlaatservice
Helaas heb ik het verdrietige besluit moeten nemen per april 2024 te stoppen met mijn uitlaatservice.

 

Webshop
Ik ben graag bezig en ik heb in het maken van hondenaccessoires en speeltjes een uitlaatklep gevonden om creatief bezig te zijn en ook nog in het kader van honden. Zo maak ik zelf hondenlijnen, halsbanden, anti tekenbanden, speelgoed, snuffelmatten en snuffelballen. Neem een kijkje in mijn webshop of op sociale media: Instagram / Facebook. Zoek je iets specifieks? Er is veel mogelijk, stuur mij een berichtje en ik denk graag mee.