Betaalmethode

Momenteel kan er via de volgende methodes betaald worden;

  • iDeal
  • Betalen bij ophalen (op afspraak in Oostwoud)

 

Bestelling ophalen? 

Wil je je bestelling ophalen? Kies bij de verzendopties “ophalen”, je betaalt dan geen verzendkosten. 

Zodra je bestelling klaar staat om af te halen ontvang je een mail met een afhaalbericht. 

 

Afhaaladres (of afspraak)

Hondenservice Leergierig

Oosteinde 5

1678 HP Oostwoud

 

Verzenden

Je bestelling wordt na ontvangst van betaling tussen de 2 tot 3 werkdagen verzonden. Afhankelijk van de post wordt je bestelling dan 1 tot 2 dagen later bezorgd (zondag en maandag uitgezonderd). 

 

Wanneer je bestelling verzonden is ontvang je een bevestiging en bij een pakket ontvang je ook een verzendbewijs met track&trace code.

 

Heb je je bestelling op korte termijn nodig? Stuur een berichtje na het plaatsen van je bestelling en ik zal mijn best doen je bestelling voor de gewenste dag te leveren. 

 

Afwijkende levertijden

Tijdens drukke periodes is er bij de post een afwijkend schema omtrent bezorgen. Het kan dan voorkomen dat je bestelling langer onderweg is dan dat je gewend bent. Drukke periodes zijn bv. de maand december, die vele feestdagen bevat.

 

Indien Hondenservice Leergierig vakantie heeft zal er de levertijd langer zijn. Indien dit voorkomt staat dit aangegeven op de website en social media. 

 

Verzendkosten 

De verzendkosten van je bestelling, binnen Nederland, zijn € 4,10 voor een zending door de brievenbus. Voor een pakket zijn de kosten € 6,95.