Pop-up snuffelparadijs voor honden van alle leeftijden

Het pop-up snuffelparadijs op 3 december is VOL.

Mocht je interesse hebben kun je je aanmelden voor de wachtlijst, als er een plekje vrijkomt ontvang je hier een bericht van (op basis van volgorde van aanmelding op wachtlijst).

Op zondag 3 december a.s. organiseert Hondenservice Leergierig een pop-up snuffelparadijs voor honden van alle leeftijden. In dit pop-up snuffelparadijs mag de hond in vrijheid en ongedwongen bewegen en wordt zijn/haar neus en andere zintuigen gestimuleerd. Een bezoek dient vooraf geboekt te worden en is privé, onder begeleiding van kynologisch instructeur Laura.

Wie/wat/waar

Wanneer: Zondag 3 december 2023

Duur: 45 minuten 

Kosten: € 42,50 (inclusief BTW)

Waar: HAC De Wenge in Warmenhuizen

Beschikbaarheid: VOL - je kan je aanmelden voor de reservelijst

Thema: Sinterklaas

Wat houdt het in / kun je verwachten?

Het pop-up snuffelparadijs is een overdekt en afgesloten ruimte van de trainingslocatie HAC De Wenge in Warmenhuizen. Op 3 december a.s. wordt deze ruimte omgetoverd tot een waar snuffelparadijs in het thema Sinterklaas. Honden van alle leeftijden kunnen hier heerlijk aan verschillende materialen snuffelen en verkennen. Het snuffelparadijs wordt ingericht met allerlei materialen. Het is geen parcours waar de hond overheen gaat, maar er staan diverse materialen in de ruimte die de neus en andere zintuigen van de hond stimuleren.

Het belangrijkste is dat de hond alles op eigen tempo mag bepalen. Wil de hond gelijk alles onderzoeken of juist eerst even van een afstand observeren en dan voorzichtig te werk gaan, het is allemaal toegestaan.

Je hond mag in de ingerichte ruimte vrij rondlopen (zonder lijn), het is niet de bedoeling dat er met commando's gewerkt wordt. Het is echt even tijd voor je hond zelf waar hij/zij zelf mag bepalen wat wel of niet onderzocht wordt. Er is geen goed en fout en er moet helemaal niks! 

Gedurende je gereserveerde bezoek is het mogelijk vragen te stellen over je hond en zal ik op basis van mijn eigen observatie eventueel tips geven. 

De duur is maximaal 45 minuten, dit betekent als je hond al eerder aangeeft dat het klaar is dat we eerder afronden. Er wordt naar de signalen van de hond gekeken. Tussen de sessies zit 15 minuten voor mij om één en ander op te ruimen en weer gereed te maken voor de volgende hond en voor de honden zodat ze in principe niet in contact komen met een andere hond.

Het thema van dit pop-up snuffelparadijs is Sinterklaas. Er zal in dit thema wat aankleding zijn en voor de hond is er een kleinigheidje die hij/zij na afloop meekrijgt naar huis. 

Wanneer niet geschikt voor je hond?

Het pop-up snuffelparadijs is helaas niet geschikt/toegestaan voor:

  • loopse teven
  • honden die net geopereerd zijn en/of herstellende

Aanmelden?

Wanneer je een tijdslot boekt is deze privé, dus alleen je eigen hond is aanwezig. Heb je meerdere honden en wil je deze tegelijk tijdens een bezoek inplannen, informeer eerst naar de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om een bezoek te reserveren voor deze dag? Stuur een berichtje aan info@hondenserviceleergierig.nl of stuur een bericht via whatsapp naar 06-12593827. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, mailadres en naam + ras en leeftijd hond. Je wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid, heb je voorkeur voor de ochtend of middag geef dit gelijk bij aanmelden aan (waar mogelijk zal ik hier rekening mee houden). 


Nadat ik je aanmelding heb ontvangen, laat ik weten of er nog plek is en zo ja wanneer. Aanmeldingen worden op basis van binnenkomst verwerkt. Ik stuur vervolgens een aantal vragen voor aanvullende informatie. Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek. Indien de betaling 48u van te voren niet ontvangen is, kan je tijdslot aan iemand anders worden vergeven.