Pop-up snuffelparadijs voor honden van alle leeftijden

Nieuwe data volgt!

Wat houdt het in / kun je verwachten?

Na twee keer succesvol een pop-up snuffelparadijs te hebben georganiseerd, hebben we de smaak te makken. Het pop-up snuffelparadijs is een overdekt en afgesloten ruimte van de trainingslocatie HAC De Wenge in Warmenhuizen. Deze ruimte wordt omgetoverd tot een waar snuffelparadijs. Honden van alle leeftijden kunnen hier heerlijk aan verschillende materialen snuffelen en verkennen. Het snuffelparadijs wordt ingericht met allerlei materialen. Het is geen parcours waar de hond overheen gaat, maar er staan diverse materialen in de ruimte die de neus en andere zintuigen van de hond stimuleren.

Het belangrijkste is dat de hond alles op eigen tempo mag bepalen. Wil de hond gelijk alles onderzoeken of juist eerst even van een afstand observeren en dan voorzichtig te werk gaan, het is allemaal toegestaan.

Je hond mag in de ingerichte ruimte vrij rondlopen (zonder lijn), het is niet de bedoeling dat er met commando's gewerkt wordt. Het is echt even tijd voor je hond zelf waar hij/zij zelf mag bepalen wat wel of niet onderzocht wordt. Er is geen goed en fout en er moet helemaal niks! 

Gedurende je gereserveerde bezoek is het mogelijk vragen te stellen over je hond en zal ik op basis van mijn eigen observatie eventueel tips geven. 

De duur is maximaal 45 minuten, dit betekent als je hond al eerder aangeeft dat het klaar is dat we eerder afronden. Er wordt naar de signalen van de hond gekeken. Tussen de sessies zit 15 minuten voor mij om één en ander op te ruimen en weer gereed te maken voor de volgende hond en voor de honden zodat ze in principe niet in contact komen met een andere hond.

Wanneer niet geschikt voor je hond?

Het pop-up snuffelparadijs is helaas niet geschikt/toegestaan voor:

  • loopse teven
  • honden die net geopereerd zijn en/of herstellende

Aanmelden?

Zodra er nieuwe data bekend zijn is aanmelden weer mogelijk!

Wanneer je een tijdslot boekt is deze privé, dus alleen je eigen hond is aanwezig. Heb je meerdere honden en wil je deze tegelijk tijdens een bezoek inplannen, informeer eerst naar de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om een bezoek te reserveren voor deze dag? Stuur een berichtje aan info@hondenserviceleergierig.nl of stuur een bericht via whatsapp naar 06-12593827. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, mailadres en naam + ras en leeftijd hond. Je wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid, heb je voorkeur voor de zaterdag of zondag of ochtend of middag geef dit gelijk bij aanmelden aan (waar mogelijk zal ik hier rekening mee houden). 


Nadat ik je aanmelding heb ontvangen, laat ik weten of er nog plek is en zo ja wanneer. Aanmeldingen worden op basis van binnenkomst verwerkt. Ik stuur vervolgens een aantal vragen voor aanvullende informatie. Betaling geschiedt vooraf via een betaalverzoek. Indien de betaling 4 dagen van te voren niet ontvangen is, kan je tijdslot aan iemand anders worden vergeven.