Er zijn verschillende mogelijkheden voor training/coaching van jou en je hond. Zoals privé lessen op de locatie van HAC De Wenge in Warmenhuizen en het volgen van workshops bij Hondenschool LeerSamen in Alkmaar.

Lees onderstaand de mogelijkheden van de lessen die in aanbiedt in Noord-Holland.

Privé les in Warmenhuizen

Heb je een puppy of een puberhond? Wil je graag samen leren werken met je hond en je hond beter leren begrijpen? 
Alle lessen staan in het teken van samenwerking tussen jou en je hond. We kijken naar lichaamstaal en signalen die je hond geeft, maar ook die je (onbewust) zelf geeft. Onze honden vertellen ons zoveel en hoe mooi is het om de taal van je eigen hond te (her)kennen? Tijdens de les is er ruimte voor vragen of aanvullende wensen en kunnen wanneer mogelijk hierop verder gaan. Deze lessen worden gegeven op het terrein van HAC De Wenge in Warmenhuizen.

Lees hier de mogelijkheden..

Socialisatie parcours (workshop) bij Hondenschool LeerSamen

Één keer per maand geef ik een ontdekkingsparcours bij Hondenschool LeerSamen in Alkmaar.
Dit parcours is voor pups of jonge honden die de wereld nog wat spannend vinden of die graag op ontdekking gaan. Samen met je hond ga je 5 verschillende parcours af waarbij ik gebruik maak van verschillende vormen, verschillende hoogtes, geluiden en objecten. Wil je meer informatie? Kijk op de website van Hondenschool Leersamen voor informatie en aanmelden.

Privé les aan huis (regio Oostwoud)

In sommige gevallen is het niet mogelijk om naar een hondenschool te gaan of heeft het de voorkeur om thuis met de hond te trainen. Hiervoor bied ik in de regio Oostwoud privé les aan huis aan voor puppy's en jonge honden / puber honden. Lees hier voor meer informatie.