Samen in balans

Wil je graag samen leren werken met je hond en je hond beter leren begrijpen? 
Alle lessen staan in het teken van samenwerking tussen jou en je hond. We kijken naar lichaamstaal en signalen die je hond geeft, maar ook die je (onbewust) zelf geeft. Onze honden vertellen ons zoveel en hoe mooi is het om de taal van je eigen hond te (her)kennen? Door passende oefeningen aan te bieden gaan jullie aan de slag met vaardigheden als (zelf)vertrouwen, vertrouwen in elkaar, lichaamsbewustzijn, motivatie, contact en aandacht. Vaardigheden waardoor de band met je hond sterker wordt en die in het dagelijks leven toepasbaar zijn. Tijdens de les is er ruimte voor vragen of aanvullende wensen en kunnen wanneer mogelijk hierop verder gaan.


Een privé les duurt 30 minuten en de indeling van de les staat in het teken van opvoeding en gedrag in combinatie met oefeningen uit de balans en coördinatie. Iedere hond is anders en ook tijdens training kan het fijn zijn om dit speciaal af te stemmen op jouw hond en alle tijd te kunnen gebruiken voor eigen vragen.

Tijdens de les wordt er ook naar de lichaamstaal van de hond gekeken, indien er dingen opvallen die een medische oorzaak kunnen hebben, zal ik dit altijd melden en eventueel naar een dierenarts of andere specialist doorverwijzen.

Mogelijkheden & prijzen

Voor de privé lessen werk ik met leskaarten van vijf lessen. 

Kosten:

  • Leskaart voor 5 privé lessen (5 x 30 minuten) € 122,50
  • Losse privé les á 30 minuten € 30,=

Prijzen zijn inclusief BTW.


Lesdagen zijn op donderdagmiddag of donderdagavond.

Locatie: Honden Activiteitencentrum (HAC) De Wenge, Wengeweg 19 te Warmenhuizen.

Aanmelden 

Heb je interesse gekregen in de samen in balans lessen en/of heb je nog vragen? 
Neem contact met me op, via deze pagina / info@hondenserviceleergierig.nl of via 06-12593827.