Puppy privé les

Heb je een pup of is er een pup op komst en wil je graag samen op training? In Warmenhuizen geef ik privé les en werken we aan de basis voor jou/jullie en de pup. De lessen worden gegeven op de binnenlocatie van HAC De Wenge in Warmenhuizen. De puppy privé les is geschikt voor pups van alle rassen vanaf de leeftijd van 9 weken tot circa 5 maanden.

Lesindeling

We starten de les met eventuele vragen en/of aanvullingen van de vorige les. Hoe de les verder is ingedeeld kan per keer verschillen. De privé lessen zijn echt maatwerk, dus het kan zijn dat jezelf de ene keer iets hebt wat je graag wilt behandelen dan staat dat die les centraal. Een andere keer gaan we aan de slag met wat ik heb voorbereid. En weer een andere keer kan je pup al moe binnenkomen en al vol zitten, ook daar passen we op aan en in sommige gevallen ronden we de les eerder af. De lessen bestaan uit een combinatie van praktijk en theorie. 

Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn:

  • materiaalverkenning
  • kleedjes oefening (basis om rustig om een plek te blijven)
  • handtouch (basis om je hond aan te geven wat de bedoeling is zonder te "lokken" met voer in je hand)
  • zelfbeheersing (dit kan met voer als met spel zijn)
  • meewandelen aan de lijn
  • lichaamstaal
  • in contact zijn met elkaar
  • hierkomen (basis)

 

Een les met je pup plan ik het liefst in de middag of uiterlijk begin van de avond. 's avonds is het voor een pup vaak echt wel bedtijd en kan het zijn dat je pup al veel heeft meegemaakt die dag en niet meer in staat is te leren, omdat zijn/haar koppie simpelweg te vol zit met alle eerdere indrukken. Als het echt niet anders kan en je in de avond les hebt met je pup adviseer ik die dag de prikkels te beperken tot een minimum. Dit is overigens bij pups / jonge honden sowieso mijn tip, plan op de dag van training geen andere dingen zodat je hond in staat is (nieuwe) informatie op te slaan en te verwerken.

Mogelijkheden & prijzen

Voor de privé lessen werk ik met leskaarten van vijf lessen. In deze lessen maken we een start met de allereerste basis. Om een goede basis samen op te bouwen is mijn advies om minimaal 10 lessen te nemen, maar dat zullen we altijd aan het einde van een leskaart (5 lessen) samen bespreken. Je kunt de eerste leskaart (5 lessen) zien als de basis puppycursus en de tweede leskaart (5 lessen) als een vervolg puppycursus.

Lesdagen zijn op donderdagmiddag of donderdagavond.

Locatie: Honden Activiteitencentrum (HAC) De Wenge, Wengeweg 19 te Warmenhuizen.

Kosten:

  • Leskaart voor 5 privé lessen (5 x 30 minuten) € 122,50
  • Losse privé les á 30 minuten € 30,=

Prijzen zijn inclusief BTW.

Aanmelden 

Heb je interesse gekregen in de puppy privé lessen en/of heb je nog vragen? 
Neem contact met me op, via deze pagina / info@hondenserviceleergierig.nl of via 06-12593827.